AI Lezing

Spreker over kunstmatige intelligentie (AI) op event of webinar

Op zoek naar een goed geïnformeerde spreker die in begrijpelijke taal de kansen en uitdagingen van kunstmatige intelligentie voor bedrijven en de samenleving kan uitleggen? Remy Gieling (32) is auteur van het boek Ontdek de groeikansen van AI, hoofdredacteur van MT/Sprout en initiator van ai.nl – het platform over kunstmatige intelligentie.

Gieling heeft jarenlange ervaring op landelijke podia als spreker en dagvoorzitter voor groepen variërend van 50 tot 500 man. Door zijn journalistieke achtergrond weet hij als geen ander de impact van AI te duiden.

Uw gasten weten na de lezing wat AI is, wat het kan en welke impact het gaat hebben op banen, bedrijven en de maatschappij. We maken graag een lezing op maat voor uw doelgroep.

Voor informatie en tarieven, neem contact op.

Referenties

Great co-creation webinar we did with Remy on our Datascience webinar. Very good, passionate and knowledge-based presenter.
– Bert De Groot, Marketing Manager Benelux at HP Personal Systems

Remy is één van de veelzijdigste journalisten en dagvoorzitters die ik ken. Analytisch, humor en inhoud: Remy heeft het allemaal in huis.
– Maurits Ouweneel, Buro van Oranje

Je hebt dagvoorzitters die to-the-point zijn, ter zake kundig en goed voorbereid. En er zijn dagvoorzitters met veel humor, passie en enthousiasme. Remy weet dat alles op een perfecte manier te combineren.
– Jos Burgers, Bestsellerauteur en veelgevraagd spreker.

Ik was onder de indruk van zijn professionaliteit. Vlot, empathisch en strak binnen de tijd! Gemakkelijk schakelend tussen geïnterviewden en het publiek weet hij een prettige sfeer neer te zetten!
– Michiel Munneke , directeur Enactus Netherlands

Als je Remy een project toevertrouwt kan je er op rekenen dat het goed komt!
– Hella Hueck, Presentator

Start Typing